Танчо Калпаков

Танчо Калпаков е доволен от подготовката

Футболистите на Хебър подновиха тренировките си в Пазарджик. И през тази седмица заниманията ще се провеждат на изкуственото игрище в комплекс “Писковец” в Пазарджик. Въпреки, че хебърци тренираха основно при минусови температури в Хисаря, треньорът Танчо Калпаков даде добра оценка на проведения там десетдневен подготвителен лагер.

“С оглед на тежката зима лагерът протече повече добре. Хотелът предложи нормални условия, спортната база в Хисаря също беше на добро ниво, което ни позволи да се готвим пълноценно. От контролите, които изиграхме до момента, съм доволен. Имах възможността да изпробвам различни варианти като състав и начин на игра, но най-радостното е, че след лагера няма контузени и болни състезатели, с изключение на Сашко Димитров, който получи едно разтежение. Все още е под въпрос поредната контрола на Хебър. Причината за това е липсата на почистени терени. Първо пречеше снегът, а сега кишата. Ще видим дали ще намерим сух или поне изчистен терен, за да проведем контролата. Има вероятност насроченият за сряда от 14 часа мач срещу Марица (Пловдив) да се изиграе на изкуствените игрища в Калугерово или в Лесичово. Много вероятно е проверката напълно да се провали.”

През следващата седмица са предвидени още три проверки. На 11 февруари хебърци ще играят с ФК Брацигово, на 15 февруари с отбора на Ботев (Гълъбово), а на 18 февруари със Септември (София).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *