Хебър победи Ботев (Ихтиман) с 5:0

Хебър победи Ботев (Ихтиман) с 5:0 пред около 200 зрители на стадион “Георги Бенковски”.

Още в петата минута Иван Иванов изведе Георги Георгиев с пас от дълбочина и с удар от 15-на метра Георгиев промуши топката покрай вратаря. В 13-та минута след многоходова комбинация пред вратата на Ботев отново Георгиев бе точен за 2:0, а три минути по-късно нападателят на хебърци направи преднината на отбора си класическа 3:0. В 28-та минута Константин Атанасов за малко да отбележи четвърто попадение, но силният му удар с глава в левия долен ъгъл на вратата на гостите бе спасен от вратаря им. Автор на четвъртия гол стана Цветан Павлов, който в 33-та минута получи къс пас в непосредствена блзост до вратата от Цветелин Тонев и отбеляза без проблем за 4:0.

През втората част футболистите на Хебър видимо намалиха оборотите и играта беше накъсана и предимно в центъра на терена. В 83-та минута Цветан Павлов навлезе по лявото крило, устреми се към вратата и подаде диагонален пас на Кристиян Джамов, който нахлуваше отдясно. За влезлия на полувремето футболист не беше проблем да засече топката в опразнената врата и да направи резултата 5:0 за домакините. Единствено късметът помогна на гостите да не получат шести гол в последните секунди, като топката премина в непосредствена близост до лявата греда на вратата им.

Хебър: Димитър Георгиев, Васил Геров, Иван Иванов, Димитър Мичков, Спас Милушев, Константин Атанасов (Стефан Лачов), Георги Георгиев (Димитър Стоянов), Красимир Здравков, Цветан Павлов, Цветелин Тонев (Кристиян Джамов), Ангел Лачов.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *