Александър Димитров премина в Левски (Паталеница)

С много класен за стандартите на “А” ОФГ нападател се подсили за мачовете до края на шампионата тимът на Левски (Паталеница). Лидерът в класирането на четвърта дивизия си осигури услугите на Александър Димитров, който беше част от Хебър. Бившият нападател на Чико (Бяга) и шотландския Хадингтън се възстанови напълно от контузия, която получи на старта на зимната подготовка и гори от желание за изява.

Треньорът Танчо Калпаков каза, че до края на шампионата няма да разчита на услугите на Сашко, тъй като има прекалено много футболисти на неговия пост и затова го пуснахме без всякакви претенции в Левски (Паталеница).

коментира изненадващия трансфер посред сезона членът на УС на Хебър Румен Димитров. Неговият съфамилник от Велинград получи картотека за Левски, тъй като в досегашните 8 официални мача не е бил вписан нито веднъж в тимовия лист на Хебър и има право да играе при в “А” ОФГ.

Румен Димитров, който лично спря Алекс Димитров от напускане в посока Пещера през зимата допълни, че това е единственият футболист, който се разделя с Хебър по време на първенството. Димитров декларира, че другият млад нападател на Хебър, станал твърда резерва през пролетта – Иван Андреев, твърдо остава на стадион “Бенковски”, макар, че почти не попада в групата за мачовете. Същото важи и за карабунареца Никола Грозданов, който пропусна цялата зимната подготовка заради проблем с коляното и не попада в плановете на Танчо Калпаков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *