Атанас Кабов и Николас Пенев с картотеки за ЦСКА

Младият нападател Николас Пенев е седмото ново попълнение на ФК Хебър. През седмицата той подписа първи професионален договор с клуба от Пазарджик и вече има картотека за стартиралото ново първенство на efbet Лига. Николас, който е син на футболната легенда Любослав Пенев е роден на 18.03.2005 г. в София.

Започва да тренира футбол от най-малка детска възраст, включително във Валенсия и София. По-късно като юноша последователно е бил част от школите на ПФК Септември (София) U15, ПФК ЦСКА U17 и
ПФК Ботев (Пловдив) U17. Следва период в състава на ФК ЦСКА 1948 III и за последно в ПФК Септември (София) II. Пенев – младши се присъедини към подготовката на Хебър от самото начало и взе участие във всички занимания и контроли от подготвителния цикъл.  Той е част от младата вълна в състава на “зелените”, заедно с другите двама 18 годишни футболисти – Мартин Янков и Стилиян Тисовски, които са продукт на школата на ФК Хебър.


С картотека в Хебър е вече и доскорошния състезател на Септември (София) Атанас Кабов, който е осмотото лятното попълнение в редиците на “зелените”. Кабов парафира личния си контракт с клуба от Пазарджик за две години и малко по-късно проведе първо занимание на стадион “Георги Бенковски”.
Атанас Кабов е роден на 11.04.199 г. в Пловдив. Играе на поста дясно крило. В юношеските си години на футболист тренира последователно във ФК Векта (Пловдив), Чавдар (Етрополе) и Левски, с който подписва и първи професионален договор. След това играе последователн за Ботев (Враца), Царско село и Витоша (Бистрица). Има кратък престой в Славия, но най-много мачове в професионалния футбол изиграва за Септември (Сф) – 72, в който бележи и 23 гола.
Бил е част от националните отбори на България до 17, 18, 19 и 21 г.

Преди първия официален двубой ви представяме и състава ни до момента. Очакват се още включвания, а картотека все още очаква Карлос Охене.

 1. Петър Дебърлиев (вратар) – капитан
  32 Матвей Игонен (вратар) -(нов)
 2. Мартин Янков (вратар)
 3. Богомил Божуркин
 4. Мартин Михайлов
 5. Георги Вълчев
 6. Карлос Охене (нов)
 7. Георги Николов (нов)
 8. Ангел Бастунов (нов)
 9. Атанас Кабов (нов)
 10. Архан Исуф
 11. Николас Пенев (нов)
 12. Петър Димитров (школа)
 13. Сашо Лебанов (школа)
 14. Лазар Марин (нов)
 15. Роберт Мазан
 16. Жоае Сеско (нов)
 17. Николай Николаев
 18. Октай Хамдиев
 19. Стилиян Тисовски
 20. Кристиян Янакиев (школа)