Билети за мача с ЦСКА ще се продават само в деня на мача

Ръководството на Хебър (Пазарджик) обяви, че билетите за двубоя с ЦСКА ще бъдат пуснати в продажба в деня на срещата – неделя, 16-ти юли.

Най-напред отворена за продажба на входните талони ще бъде касата до фитнеса. Това ще стане след 10:30 часа и на нея ще се продават билети за всички сектори, с изключение на този за гостите (“Б”).

Отново в деня на срещата, но след 16:00 часа ще бъдат отворени останалите две каси – тази до езерото и касата до сектора за фенове на ЦСКА (големия изкуствен терен).

Вратите на стадион “Георги Бенковски” ще бъдат отворени в 19:00 часа.

Феновете на ЦСКА, ще закупуват билети само и единствено на касата до паркинга при големия изкуствен терен и от там директно ще влизат в сектор “Б”, който е за гости.

Те няма да бъдат допускани в останалите сектори дори по някакъв начин да са закупили билети за там.

От ФК Хебър приканват зрителите на двубоя с ЦСКА да отидат по-рано на стадиона, тъй като пропусквателният режим ще бъде по-рестриктивен, a заради проверките на полицията влизането ще става по-бавно от обикновеното.

На стадиона няма да се допуска вкарване на бутилки с минерална вода и твърди предмети.

От управата на Хебър приканват зрителите за стриктно спазване на определените сектор, блок и място на седалка. Децата до 14 години влизат с придружител, декларация и без билет. Те обаче нямат гарантирано място.

Двубоят между Хебър и ЦСКА ще се играе на 16-ти юли от 21:00 часа на електрическо осветление на стадион “Георги Бенковски” в град Пазарджик.