В Хебър закриха полусезона с тържество

Хебърци празнуваха над 10 часа първото място в есенното класиране.

С мощен 10-часов банкет футболисти, треньори и ръководство на ФК Хебър сложиха епилог на най-успешния си полусезон в Югозападната Трета лига от 32 години насам. На коледното тържество в ресторант „Вайрън Гардън” присъстваха почти всички членове на УС на клуба, начело с председателя Найден Шопов, а специален гост бе кметът на Общината Тодор Попов. Тържеството уважиха още лицето на пазарджишкия спорт Ренета Камберова и председателят на ОС на БФС Спас Иванов.

Кметът Тодор Попов първи отправи приветствие към присъстващите.

Той поздрави състезателите и треньорите им за добре свършената работа през есенния полусезон, но им напомни, че отборът е изминал успешно половината път и след Нова година успехът трябва да бъде затвърден и с първо място в крайното подреждане. Тодор Попов поздрави специално есенния голмайстор на хебърци Руслан Иванов за отбелязаните от него 10 много важни попадения, а веднага след това вдъхна кураж на тежко контузения преди седмица в мача с Германея защитник на клуба Николай Стоилков, който също присъстваше на банкета, макар и с патерици и гипсиран крак.

Николай, бъди спокоен, че Хебър като клуб и ние като Община ще направим всички възможно за твоето най-бързо и качествено възстановяване.

След кмета приветствие от името на ръководството направи и шефът на УС Найден Шопов. Той също благодари на футболисти и треньори за отличното класиране и изрази надежди за не по-малко успешен пролетен полусезон.

След края на официалната част започна същинската веселба, в която най-дейни на дансинга по традиция бяха футболистите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *