В Хебър отпразнуваха края на есенния полусезон

Гост на партито в ресторант „Вайрън гардън” беше кметът на Общината Тодор Попов, който е в основата на обезпечаването на футболния проект.

На сбирката присъства целият УС на клуба, начело с президента Найден Шопов. Там бяха и всички треньори от мъжката гарнитура и ДЮШ, хората от спортно-техническия щаб, както и футболистите от представителния отбор.

В речта си пред присъстващите кметът Тодор Попов благодари за добрата работа на ръководство, футболисти, треньори и ДЮШ-а, като отбеляза, че предизвикателствата пред ФК Хебър тепърва предстоят.

“Дотук добре. Знайте обаче, че ви чака още много работа. Това, което зависи от нас като материална база, финансиране и логистична обезпеченост ще бъде подсигурено и в бъдеще. Много скоро привличаме и още един сериозен партньор във финансовото осигуряване на отбора, което ще ни позволи още по-мащабни действия и повишаване на целите. Първата и най-важна на този етап си остава влизане във Втора лига. Но май няма да се задоволим само с това. При всички положения обаче ще караме стъпка по стъпка – 1, 2, 3, 4 и така нататък. Не е добре, когато скочиш от 1 направо в 5. Изпитал съм го от личен опит и знам, че не е ОК.”

За сетен път той подчерта, че това, което Общината прави по линия на футбола не е нито конюктурно, нито краткосрочно.

“Избори е имало и ще има. Те идват и си отиват. Вотът е просто една проверка за доверието. Ние гледаме в план от 5 години напред. Това, че през 2019-та ще има избори по никакъв начин не може да наруши нашия план. Мисля, че се убеждавате колко сме сериозни всеки един ден.”

От днес играчите на Хебър са в едномесечна зимна ваканция. Стартът на зимната подготовка в клуба ще бъде поставен най-вероятно на 3 януари 2018.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *