Екипи

Екип за сезон 2016/2017

Екипировка: Joma

Спонсор на екипите: Efbet

Титулярен екип: зелена фланелка със зелени ръкави, бяла горница и черна лента с марката на екипировката вляво и емблемата вдясно; в долната част спонсора с бели букви на зелената фланелка; черни гащета и зелени чорапи.

 

 

 

 

Резервен екип: изцяло бяла фланелка с марката на екипировката вляво в черно и емблемата вдясно в зелено и спонсорски надпис в зелено; черни гащета и бели чорапи.

 

 

 

 

Вратарски екип: червена фланелка с черна горница с марката на екипировката вляво в бяло и емблемата вдясно в зелено и спонсорски надпис в черно; червени гащета и червени чорапи.

 

 

 

 

Екип за сезон 2017/2018

Екипировка: Legea

Спонсор на екипите: Efbet

Титулярен екип: зелени фланелки с бели кантове горе вляво и вдясно и долу вляво и вдясно; марката на екипировката в бяло под яката, а емблемата вдясно в единия бял кант, в средата спонсорски надпис в бяло; зелени гащета и зелени чорапи.

 

 

 

 

Резервен екип: бели фланелки със зелени кантове горе вляво и вдясно и долу вляво и вдясно; марката на екипировката в черно под яката, а емблемата вдясно в единия зелен кант, в средата спонсорски надпис в зелено; зелени гащета и бели чорапи.

 

 

 

 

Екип за сезон 2018/2019

Екипировка: Legea

Спонсор на екипите: Efbet

Титулярен екип: зелени фланелки с различни видове военнозелено вляво и вдясно; марката на екипировката, емблемата и спонсорски надпис в бяло; зелени гащета и зелени чорапи.

 

 

 

 

 

Резервен екип: бели фланелки с вертикални червени тънки ивици и изцяло червени ръкави; марката на екипировката отдясно в черно и червено, емблемата вляво и спонсорски надпис в червено; червени гащета и червени чорапи. Този юбилеен екип е вдъхновен от първите клубни цветове на първият футболен клуб в града Ботев, а червеното и бялото са най-често използваните цветове през годините на отборите в Пазарджик и затова по случай 100 години футбол в града, те са избрани и за втория резервен юбилеен екип.

Екип за сезон 2019/2020 и сезон 2020/2021

Екипировка: JAKO

Спонсор на екипите: Efbet

Титулярен екип: зелени фланелки с тъмнозелена лява страна с емблемата на нея и светлозелена дясна страна с марката на екипировката на линия с емблемата, тъмнозелен ляв къс ръкав и светлозелен десен къс ръкав  в средата спонсорски надпис в бяло; светло зелени гащета и зелени чорапи.

 

 

 

 

Резервен екип: сиво-черни фланелки с черна лява страна с емблемата на нея в оранжево и светлосива дясна страна с марката на екипировката на линия с емблемата отново в оранжево, черен ляв къс ръкав и светлосив десен къс ръкав  в средата спонсорски надпис в оланжево; черни гащета и черни чорапи.

 

 

 

 

Екип за сезон 2021/2022

Екипировка: JAKO

Спонсор на екипите: Efbet

Титулярен екип: зелени шарени военни фланелки с електриковозелени черти с емблемата в бяло на и марката на екипировката на линия с емблемата в електриковозелено, на яката и в края на ръкавите и гащетата електриковоцелена лента, в средата спонсорски надпис в бяло; военнозелени тъмни гащета и зелени чорапи с електрикова черта.

Забележка: титулярният екип се използва за първи път в 14 кръг в мача с ФК Литекс (Ловеч) в Брацигово.

 

 

 

Резервен екип: жълти фланелки с черна емблема, марка на екипировката и спонсорски надпис и две леки черни черти вертикално от двете страни; жълти гащета с две черни черти и жълти чорапи.

Забележка: За първи път от над 24 години Хебър играе в жълто, като до 13 кръг включително с изключение на първи кръг, играят ролята на титулярни.

 

 

Екип за сезон 2022/2023

Екипировка: JAKO

Спонсор на екипите: Efbet

Титулярен първи екип:  светло зелени фланелки с хоризонтални тъмно зелени плътни черти, бели кантове отстрани и отгоре, зелена яка и бели точки и лого на ръкавите. Името на компанията на екипировката, емблемата и спонсорският надпис са в бяло; зелени гащета с бели кантове и зелени чорапи. С този екип Хебър играе своя четвърти сезон в Първа лига и го ползва последователно без прекъсване от първи до осми кръг включително. За първи път от доста време на гърба освен номера и надписа Община Пазарджик под него фигурира и името на играча на латиница.

 

 

Резервен втори екип: бели фланелки със сиви кантове на яката, ръкавите и долната част, сиви точки и логото на екипировката в горната част на ръкавите, емблема и име на екипировката на предната част също в сиво, а спонсорският надпис е бял в широка сива лента. Бели гащета и бели чорапи. За първи път използван срещу Лудогорец в Разград в девети кръг.

 

 

 

 

Резервен трети екип: жълти фланелкис хоризонтални светло бели плътни черти, черни кантове отстрани и отгоре, жълта яка и черни точки и лого на ръкавите. Името на компанията на екипировката, емблемата и спонсорският надпис са в черно; жълти гащета с черни кантове и жълти чорапи. За първи път е използван в десети кръг срещу Черно море във Варна.