Екипи

Екип за сезон 2016/2017

Екипировка: Joma

Спонсор на екипите: Efbet

Титулярен екип: зелена фланелка със зелени ръкави, бяла горница и черна лента с марката на екипировката вляво и емблемата вдясно; в долната част спонсора с бели букви на зелената фланелка; черни гащета и зелени чорапи.

 

 

 

 

 

Резервен екип: изцяло бяла фланелка с марката на екипировката вляво в черно и емблемата вдясно в зелено и спонсорски надпис в зелено; черни гащета и бели чорапи.

 

 

 

 

 

Вратарски екип: червена фланелка с черна горница с марката на екипировката вляво в бяло и емблемата вдясно в зелено и спонсорски надпис в черно; червени гащета и червени чорапи.

 

 

 

 

 

Екип за сезон 2017/2018

Екипировка: Legea

Спонсор на екипите: Efbet

Титулярен екип: зелени фланелки с бели кантове горе вляво и вдясно и долу вляво и вдясно; марката на екипировката в бяло под яката, а емблемата вдясно в единия бял кант, в средата спонсорски надпис в бяло; зелени гащета и зелени чорапи.

 

 

 

 

 

Резервен екип: бели фланелки със зелени кантове горе вляво и вдясно и долу вляво и вдясно; марката на екипировката в черно под яката, а емблемата вдясно в единия зелен кант, в средата спонсорски надпис в зелено; зелени гащета и бели чорапи.