Капитанът Георги Вълчев с благодарности на раздяла

Георги Вълчев напуска Хебър след година и половина със зеления екип.

Един от капитаните на Хебър и най-стабилно представящ се играч на тима Георги Вълчев се обърна към феновете и футболните хора с благодарности на раздяла. На този етап той няма предложение от друг отбор, но си тръгва от Пазарджик с много хубави спомени.


За Хебър този сезон той записа 32 срещи (2 783 минути), от които 3 за Купата на България, вкара 2 гола и имаше 3 голови асистенции и получи 9 жълти картона. В 13 срещи той носеше капитанската лента. Всичките му мачове за Хебър, включително и за сезон 2022/2023, са 44 (3 777 минути). От тях 37 са за шампионата на Първа лига. В тях той отбелязва 3 гола и има 3 голови асистенции. Жълтите картони са 15 на брой. Ето какво написа той вчера:

Всяко начало си има и край! За съжаление, дойде този момент да се разделим с ФК Хебър (Пазарджик)! Искам да благодаря на всички хора, които бяха замесени в това приключение – отбор, публика и треньори, както и на всички, които работиха в клуба! Благодаря за незабравимите мигове и уникалната емоция, които преживях! За мен беше чест да бъда част от този отбор!
БЛАГОДАРЯ ВИ И УСПЕХ! ⚽️

Ние също благодарим на Жоро за себераздаването, мъжката игра и головете му срещу Славия, срещу Пирин и срещу Ботев (Враца). Желаем му много здраве, радост, щастие и много успехи!