Крум Кантарев поема ветераните на Хебър

Крум Кантарев е новият треньор на ветераните на ФК Хебър 1918.

Той наследява на поста някогашния си съотборник Лазар Димитров, който за последно водеше тази гарнитура. Кантарев ще съвместява задълженията си в Хебър с тези в клубния си тим Балкан (Варвара).

Целта пред новия треньор на ветераните е максимално добро представяне на държавното първенство. Любопитен е фактът, че тази позиция – треньор на ветераните, за първи път попада в щатната характеристика на клуба, т.е. Крум Кантарев ще бъда хоноруван за работата си в родния тим.

Кой е Крум Кантарев

Крум Георгиев Кантарев е роден на 30 юли 1960 година в град Пазарджик. Юноша е на ФК Хебър (Пазарджик). Завършва средно спортно училище в град Правец. Отбива военната си служба в Хебър, като първата година играе за “А” юношеския отбор, а втората започва в мъжкия тим през 1980 година. Приет е за редовен студент в НСА и през петте години в София се състезава за ФК Академик. Завръща се в Хебър през сезон 1985/1986 и играе в пазарджишкия тим до 1992 година, като отбелязва и доста голове, въпреки че играе като защитник. Отбелязва и хеттрик в един мач през сезон 1988/1989 г. срещу Червено знаме (Павликени). През сезон 1992/1993 г. се състезава за Тунджа (Ямбол), а през 1993/1994 отново е в Хебър. След това играе една година в Белово във “В” група, а на следващата е и играещ треньор на ФК Белово. Завръща се в Хебър като помощник-треньор на Йордан Катранков през 1996 г. и през сезон 1997/1998 г. е старши-треньор на Хебър. След това е помощник-треньор на Асен Милушев, а през 1999 г. е технически директор на клуба. От 2000 г. до днес не се занимава с футбол.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *