Митов поти хебърци с двуразови занимания

Хебър започна пълноценни двуразови тренировки подготвителния си лагер в Анталия, Турция.

Късно снощи пазарджиклии проведоха лека възстановителна тренировка, а от днес заниманията ще бъдат с доста по-голям интензитет. В първите няколко дни „зелените” ще се готвят в леко намален състав заради някои здравословни проблеми.

В началните занимания и контроли няма да участват вратарят Димитър Пангев и халфът Андриан Краев. Пангев все още има проблеми с ахилеса и получи почивка от лекарския щаб на отбора. Той със сигурност пропуска проверката с втория отбор на Арсенал (Тула) утре от 16 часа местно време (15 българско). Добрата новина за треньора Николай Митов е, че той все пак има на разположение още двама вратари – опитния Петър Дебърлиев и младока Спас Видев. Аут от заниманията на този етап е и Анди Краев, който все още ходи с „ботуш” заради разтегнати връзки на дясното коляно. Прогнозите са ветренецът да започне тренировки на първоначално облекчен режим още в петък.

Днес към групата на хебърци в Анталия се присъедини и юношата Денис Караасан. Той пътува с пазарджишкия тим до Истанбул, но там получи разрешение от треньора си Николай Митов да остане за няколко часа по семейни причини в града заради сериозен здравословен проблем на свой близък роднина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *