Митов уточни състава за мача с Вихрен

Старши треньорът на Хебър Николай Митов е наясно с единайсетте, на които ще гласува доверие да започнат мача с Вихрен (Сандански) в неделя.

Макар че тренира отбора от едва седмица, новият наставник на „зелените” е вече напълно запознат с качествата на всички свои футболисти. Снощи хебърци проведоха във Величково секретна учебна игра срещу сборна формация от регионалния футбол, по време на която Николай Митов изпробва както новата схема, така и някои тактически похвати, с които ще иска да изненада колегата си Здравко Лазаров в неделя.

Битката с „гладиаторите” е ключова за двата отбора в този момент.

Хебър ще иска да се върне веднага на пътя на победата след болезненото 0:1 в Панагюрище преди 10 дни, което коства и главата на бившия вече наставник Танчо Калпаков. За Вихрен мачът на „Георги Бенковски” пък ще бъде отличен шанс да сведе до минимум преднината на Хебър и така да възроди на 100% амбициите си за първото място в класирането.

Николай Стоилков е готов за мача.

В последната седмица футболистите на Хебър тренираха много здраво, като в част от дните заниманията бяха двуразови.

Николай Стоилков се възстанови от контузията, която получи в мача срещу Оборище.
Николай Стоилков се възстанови от контузията, която получи в мача срещу Оборище.

Добрата новина за Николай Митов и хората от щаба му е възстановяването на ключовия защитник на пазарджиклии Николай Стоилков, който получи неприятна травма на мача с Оборище. От утре към групата на Хебър ще се присъедини и вратарят Димитър Пангев, който в последните десет дни имаше ангажименти с националния аматьорски тим във връзка с евроквалификациите срещу Беларус, Уелс и Турция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *