Николай Митов: Паузата в шампионата ни дойде добре

Хебър не игра контролен мач в поредната пауза на шампионата, но липсата на официални срещи бе запълнена по най-пълноценния начин за отбора.

Специално на нас тази пауза ни дойде добре. Заради кадровите проблеми, които ни преследват цяла есен, от доста време бяхме принудени да играем с 13-14 футболисти. Натрупа се и умора в  момчетата и затова отказах предложенията за контроли. Използваме времето да освежим отбора и да се подготвим за последната серия мачове преди зимната пауза, която ще дойде след месец време. В момента всичките ни мисли са насочени към поредното гостуване – това на Марек (Дупница) идния петък, сподели Митов.

Той използва и възможността да отрече категорично писания в медиите по темата за евентуално привличане в Хебър на бившия халф на Левски Симеон Славчев.

Аз съм, меко казано, учуден от къде идват тези спекулации и каква е целта им. Не съм водил разговори нито със Славчев, нито с никои друг състезател. В момента не мисля за селекция, а единствено и само за доброто представяне на Хебър. Нека на наш гръб да не се пишат небивалици по пресата, призова Митов.