Пореден общински съветник с лично дарение към Хебър

Даренията в подкрепа на ФК Хебър продължават.

Днес първата си заплата като общински съветник по сметката на клуба преведе Кирил Андонов от МК Земеделски народен съюз. Той става третия поред старейшина след Румен Димитров (МК Новото време ) и Атанас Шопов (КП Заедно за силна община, който отделя лични средства за финансово подпомагане на Хебър. Любопитен е фактът, че Андонов дарява заплатата си далеч преди нейния падеж за плащане. Той е рожба на детско-юношеската школа на ФК Хебър, като е преминал през всички възрастови гарнитури – деца, юноши младша и старша възраст.

По сметката на футболния клуб днес пари постъпиха и от управителя на фирма “Асолек” ЕООД Димчо Ганев, който е превел 2 000 лева. Средства продължават да постъпват и от редовите фенове на клуба, които дават своята лепта за каузата на Хебър според моментните си възможности.

С 10 000 лева финансова помощ към клуба от Пазарджик се отчете строителният предприемач Ангел Палазов. Това не е първи негов жест към Хебър. Преди няколко години управителят и съдружник във фирмата “Сигма строй” ООД беше поел заплатата на няколко футболисти на клуба при участието на “гробарите” в аматьорската Трета лига. Палазов беше дарил и техника за поддръжка на спортната база.

Предприемачът на Пазарджик за 2012 година инж. Роман Цветков също даде своята сериозна лепта в дарителската кампания за ФК Хебър. Управителят на „Металика“ ЕООД плаща в лично качество сумата от 10 000 лева.

ФК Хебър изказва своята голяма благодарност към всяко физическо и юридическо лице, дало своята лепта за финансовото подпомагане на клуба.