Преди Хебър – Вихрен

Наставникът на Хебър Йордан Петков отново няма да може да разчита на невъзстановените от контузии Николай Манчев и Мартин Керчев.

“Острият точков дефицит ни кара да се мобилизираме още повече и да спечелим пълен актив точки като домакини срещу отбора на Вихрен”,

заяви Петков.

Отборът на Вихрен има сериозни кадрови проблеми за предстоящия мач. Валентин Георгиев, Георги Владимиров, Милен Стоев и Александър Русков няма да бъдат в групата на Вихрен за мача срещу Хебър. Георгиев влезе в Общинска болница Сандански след като бе контузен в областта на бъбреците по време на мача срещу Миньор (Перник), игран в неделя. Владимиров, Стоев и Русков не тренират поради травми от различен характер.

След последната си тренировка старши-треньорът на Вихрен Стойко Найденов заяви:

“Свикнахме да играем с различни състави в отделните мачове за първенството. Така ще бъде и срещу Хебър в Пазарджик. На мястото на опитния Вальо Георгиев в защитния вал ще играе Венелин Иванов, който ще дебютира при мъжете. Мястото на Георги Владимиров в нападение ще заеме опитният Веско Стойков. Надявам се да победим отбора на Хебър и да ги оставим с двете спечелени до момента точки.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *