Проблеми за Хебър преди гостуването в Сливница

Кадрови проблеми ще ограничат избора на Николай Митов за състава на мача със Сливнишки герой.

Утре от 15 часа пазарджиклии ще имат визита на третите във временното класиране на Югозападната Трета лига, а преди мача стана ясно, че нови двама футболисти на пазарджишкия клуб ще отпаднат от групата заради здравословни проблеми. Кирил Георгиев е получил разтежение на мача със Септември и е твърдо аут за мача с “Героя”. От групата отпада и халфът Андриан Краев, който е с изострена язва и ще остане за два дни в болница преди да поднови занимания. Възстановяващият се от футболна болест Цветелин Тонев пък ще може да се завърне в игра най-рано след две седмици.

Добрата новина е, че вече е възстановен централният защитник Слави Косов, а Родриго Барони също ще попадне в групата след принудителната си смяна в отминалия мач със Септември. При това положение Николай Митов ще включи сред 18-те за визитата в Сливница и няколко юноши на клуба.

Независимо от всички проблем и проблемчета, ние сме Хебър и отиваме за победа в Сливница. Проблемите ни сплотяват и мобилизират още повече, коментира ситуацията в отбора треньорът на хебърци.

Днес следобед Митов ще проведе тактическа тренировка на клубната база на Хебър, след което отборът ще замине на 24-часов режим в столицата преди мача в Сливница. Очаква се, въпреки работния ден утре и ранния час на мача, хебърци да бъдат подкрепяни от солиден брой фенове, които продължават да се записват за безплатния транспорт до крайстоличния град.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *