Пълна подкрепа за Хебър срещу Лудогорец

Има моменти във футболната история на един клуб, които са стойност на злато и се помнят години наред. За мнозина от нас подкрепата към Хебър е била безусловна, независимо от групата, съперника или играчите, носещи фланелката и емблемата на родния тим.  До края на сезона остават три срещи и всичко зависи най-вече от нас феновете да подкрепим “зелените” в двата поредни домакински срещи. Днес победата срещу дублиращия тим на Лудогорец ще означава почти директна промоция за Първа лига, която може да бъде отпразнувана срещу Марек на 14 май в последния мач у дома на крепостта, наречена Георги Бенковски.

Забравете чуждите мачове по телевизията! Забравете работата в неделя вечер! Забравете слухове, подмятания и сметки! Вземете приятели, роднини, децата и бъдете в 18:00 часа на уреченото място! Елате на Бенковски да подкрепим момчетата, защото те имат нужда от силния си 12-ти играч. Входът е свободен!

Няма значение, дали гостите от Разград ще дойдат с играчи от първия тим, когато публиката е на ниво. Справяли сме се се с Лудогорец през годините, ще се справим и сега. Това е първата стъпка към четвърта историческа промоция за Хебър. Повярвайте в момчетата, които се раздават на терена и не спирайте да ги подкрепяйте през целите 90 минути. Толкова малко, а толкова важно. Бъдете на стадиона и покажете, че Пазарджик е футболен град и, че Хебър има място в Първа лига! Елате повече и вярвайте в мечтата!

Датата е 8 май 2022 година, денят е неделя, а часът е 18:00 часа. Мястото е стадион “Георги Бенковски” в Пазарджик, а входът е свободен. Вие сте на ход!

Съдиите:

8 май 2022 г., неделя, 18:00 ч.

Хебър 1918 – ПФК Лудогорец 1945 II

Главен съдия: Драгомир Димитров Драганов

Асистент 1: Христо Пламенов Хаджийски

Асистент 2: Богомил Севдалинов Димитров

Четвърти съдия: Иван Руменов Христов

Съдийски наблюдател: Веселин Мишев Добриянов

Времето:

Ще бъде предимно облачно с температура от 19 градуса и лек вятър с 2 метра в секунда.