Сайтът на Хебър навърши 18 години

На 29 ноември 2004 година на бял свят се появи единственият футболен сайт, изцяло посветен на футболен клуб Хебър (Пазарджик).

Днес, 29 ноември 2022 година, hebarfc.com става на 18 години. Уникалното в случая е, че за първи път в неговата история любимият отбор се състезава в най-високото ниво на българския футбол, в случая efbet лига.

Екипът ни е бил свидетел на възходи и падения и дори на липса на клуб в някои периоди от футболната история на града ни, но никога не се е отказвал да припомня славни моменти, бивши футболисти, голмайстори и треньори, защото ние вярваме, че пазим традициите в пазарджишкия футбол.

За тези 18 години доста хора са ни помагали с безвъзмезден труд, информация, снимки и съдействие, но искаме да благодарим от сърце най-вече на Георги Геров, Димитър Вълков, Николай Николов, Филип Роджев, както и на Христо Христов, Йордан Циров, Венцислав Николов, Владислав Лазаров и Дилян Вълков.

Нашата цел от самото начало до днес е да предоставяме актуална и проверена информация, свързана с клуба, трупайки статистика, снимки, сувенири и материали от неговото минало, както и на всички останали пазарджишки клубове. Напът сме да създадем уникална база данни от играчи, треньори, мачове и сезони, но нещата стават бавно, защото всеки отделя от свободното си лично време, за да помага за попълването ѝ.

Вероятно знаете, че нашият труд не е заплатен, а ние сами си плащаме, за да продължава да съществува този сайт с домейн, хостинг и база данни. Пишем това не с цел да привличаме внимание или да търсим финансова подкрепа, а за да разберете колко сме отдадени на каузата Хебър.

Ще продължаваме да работим за подобряването на сайта и информацията в него, а Вие – нашите читатели, може да ни пишете в нашата фейсбук страница, туитър или LinkedIn какво искате да видите още на сайта, както и да съобщавате за грешки и неточности, които със сигурност допускаме.

Благодарим Ви за доверието, посещенията и добрите думи през тези 18 години! Честит празник на целия екип и на всички привърженици на ФК Хебър – Пазарджик!