Фенове и футболисти събраха близо 1 700 лева за благотворителност

Близо 1 700 лева събраха благотворително фенове и футболистите на Хебър за лечението на малкия Митко.

Средствата бяха събрани от дарения в специалната кутия, закупените билети и рекламни артикули на пазарджишкия тим. Демонстративният мач се игра в спортна зала “Хебър” в събота.

Феновете на футболен клуб Хебър се срещнаха с футболистите на отбора в демонстративен мач. Целта на проявате бе събирането на средства за подпомагане на лечението на двегодишния Димитър Ганев. Феновете благодариха на всички, които подкрепят тяхната благородна инициатива и обещаха да я продължат. В демонстративния мач се включи и братчето на малкия Митко – Християн.

Въпреки малкото хора присъстващи в зала „Хебър“, събраната сума от благотворителната инициатива възлиза на 1 652 лева. Средствата вече са предоставени на семейството на малкия Митко. Кампанията на феновете за малкото момченце ще продължи, увериха привържениците на отбора. Кутията за дарения ще бъде поставяна на входа на стадион “Георги Бенковски” по време на домакинските срещи от втория полусезон от Tрета лига. Всеки, който има желание ще може да подкрепя и футболния клуб, както и да дари средства и за Митко. Момченцето страда от синдром на Аперт, така наречената болест на счупените кукли. Предстоят му множество операции в чужбина, които ще подобрят значително неговото състояние. За да се реализират, обаче са необходими и доста средства.

Банковата сметка на Митко за дарения в ДСК: BG81STSA93000023542472
Титуляр: Димитър Борисов Ганев.

Източник: Телекабел

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *