Хебър гостува в училище “Васил Друмев”

Част от футболистите на ФК Хебър гостуваха в НУ „Васил Друмев“ в Пазарджик.

Петър Дебърлиев, Цветелин Тонев, Алекс Серано и Диан Димов се срещнаха с ученици от втори, трети и четвърти клас. Те представиха отбора, в който се състезават и себе си като играчи.

Малчуганите имаха и различни въпроси към тях, свързани със спортните им постижения, мечтите им като малки и амбициите им във футболното първенство. Сред учениците имаше и настоящи футболисти, които също са възпитаници на школата на Хебър. Те демонстрираха своите умения с топката. Футболистите от представителния пазарджишки тим също им представиха техники за защита и нападения.

Най-емоционалната част от срещата бе вкарването на дузпи срещу двамата гостуващи вратари от страна на учениците. Последва оспорвана футболна среща между отборите на третокласници и четвъртокласници. По двама футболисти от „Хебър“ играха в редиците на противниковите отбори.

Момчетата от Хебър подариха на учениците снимки на отбора, както и футболна топка с техните автографи.

В края на гостуването учениците и футболистите си направиха снимка за спомен и се разделиха с пожелание за нови спортни успехи. Малчуганите обещаха да подкрепят пазарджикия тип в първенството.