Хебърци гостуваха в НУ “Никола Фурнаджиев”

Футболистите на Хебър Мартин Михайлов и Даниел Кадьов имаха днес емоционална среща с ученици от НУ “Никола Фурнаджиев” в Пазарджик.

Двамата се включиха с четене на приказки по повод Деня на четенето, инициатива подета от Фондация “Четене”, Фондация “Детски книги” и Сдружение “Книги и четене”, с подкрепата на Stiftung Lesen (Фондация “Четене”), Германия. Мартин Михйалов се върна в детството си с четене на приказки пред учениците и техните учители от трети клас, а Даниел Кадьов направи това за малчуганите от първи и втори.

След края на заниманието по предложение на директора Ангел Малинов, който навремето беше сред добрите футболисти на Хебър, ученици и гости се отправиха към спортната площадка в училището, където си спретнаха кратко мачле, завършило с изпълнения на дузпи. Краят на вълнуващото за малчуганите мероприятие завърши с куп снимки, селфита и автографи.

Оказа се, че сред над двестата ученици в НУ “Никола Фурнаджиев” има много фенове на ФК Хебър, а даже и трениращи в школата на клуба момчета.