Хебър загуби с 0:3 от Септември в Симитли

Септември победи с класическото 3:0 отбора на Хебър при добро първо и не дотам добро второ полувреме. Първия гол домакините отбелязаха чрез Боби Хазуров още в седмата минута на мача. Това попадение окрили футболистите на Спас Стоименов и в 15-тата минута Андон Гущеров покачи резултата на 2:0. До края на полувремето играчите на Септември играха спокойно, подсигурени с 2 гола преднина.

През втората част играчите на Септември излязоха отново мотивирани на терена, но нещо липсваше в играта им. Положителният резултат в тяхна полза като че ли отпусна част от футболистите, някои бяха заменени от старши-треньора Спас Стоименов. Доста положения бяха пропуснати, като в един момент се усети надмощие на гостите. Хебър имаше няколко отлични шанса да се върне в мача, но те бяха проиграни. В 70-тата минута Андон Гущеров закова победното 3:0, като до края на мача и двата отбора не показаха забележителна игра.

След първата победа в пролетния дял на Югозападната трета лига старши-треньорът на Септември Спас Стоименов отбеляза, че е доволен от спечелените три точки, но не скри недоволството си от играта на футболистите си през втората част на срещата.

„Доволен съм от трите точки и играта ни през първото полувреме. За съжаление имахме много голям проблем през второто полувреме, през първите 25 минути не показахме добра игра. Във фаза защита и при центриране имаме неща, които трябва да отработваме. Младите футболисти имаха проблеми, но с течение на времето се надявам да ги отработим и да ставаме по-добри“,

коментира селекционерът на Септември.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *