Хебър загуби от дублиращия отбор на Септември

Дублиращият отбор на Хебър загуби с 1:3 от втория отбор на Септември (София) в мач от XII кръг на Югозападната трета лига.

“Зелените” започнаха двубоя във Велинград добре и първи откриха резултата в срещата след попадение на Даниел Кадьов. Момчетата на Спас Гигов обаче пропуснаха да затвърдят преднината си с втори гол и това им изигра лоша шега. Столичани успяха да изравнят за 1:1, а по-късно с две статични положения стигнаха до пълен обрат.

Твърдя, че като цяло играем добре, но детинските грешки, които правим във всеки мач дават отражение на крайния резултат. Тази група е все още донякъде и училище за тези млади момчета, които готвим за по-големия футбол. Вярвам, че с всеки мач рутината, която трупат в един момент ще доведе и до повече положителни резултати, коментира след края на срещата на стадион “Чепинец” наставникът на формацията на Хебър Спас Гигов.

Загубата от Септември остави хебърци на 16-а позиция във временното класиране, докато гостите се изкачиха до девето място. В следващия 13-ти кръг Хебър ще има визита на шестия Пирин (Гоце Делчев).