Хебър загуби последната си контрола

Днес “зелените” изиграха последния си спаринг преди подновяване на шампионата във Втора лига, при който загубиха с 3:1 визитата си на елитния Локомотив (Пловдив).

Почетния гол за пазарджиклии заби с глава Тодор Чаворски.

Единайсет вкарани гола и десет получени. Две победи, две ремита и толкова загуби. Това е равносметката за Хебър в контролите от зимната подготовка на отбора. В тях хебърци срещнаха 3 тима от Първа лига и толкова от Трета.

Таранът Живко Петков завърши с пет попадения серията от контролите на Хебър в зимната подготовка.

Втори е Тодор Чаворски, който с трите си попадения в проверките се нарежда веднага след Жиката в листата на реализаторите за пазарджишкия тим. Новото попълнение Георги Търтов се отчете с един гол. Толкова вкараха и юношите на клуба Стоян Сотиров – Меси и Иван Дишков, които все по-често треньорът Николай Митов започва да взима в групата за мачовете на “зелените”.

Като цяло съм доволен от изпълнението на задачите в зимната подготовка. Включително и от днешната проверка с Локомотив. Каквото трябваше да направим, го сторихме, коментира края на зимния подготвителен цикъл наставникът на хебърци Николай Митов.

По време на паузата в шампионата на Втора лига в Хебър бяха привлечени пет нови попълнения в лицето на Николай Дичев, Георги Търтов, Евгени Игнатов, Николай Янков и Станислав Маневски.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *