Хебър замина за лагера в Банско

Вчера отборът на Хебър замина за десетдневен подготвителен лагер в Банско.

Старши треньорът Николай Митов качи на клубния автобус 25 футболисти. Наставникът на „зелените” остана верен на себе си и взе за 10-дневния режим осем състезатели в юношеска и младежка възраст. „Зелените” ще останат в Пирин планина до 3 юли, когато ще се завърнат обратно в Пазарджик за последния етап от лятната си подготовка. По време на лагера в планинския курорт пазарджиклии ще изиграят и три контролни мача.

Първи спаринг-партньор на “зелените” ще бъде съставът на Септември (Симитли), който в събота ще ги посрещне на своя стадион “Симитли Арена”. Началото на мача е фиксирано за 18 часа, но ако се сбъднат прогнозите за много топло време е възможно проверката да се изиграе от 20 часа, на осветление. На 1 юли в Банско Хебър ще премери сили със Славия (София), а два дни по-късно ще играе в Разлог срещу Струмска слава (Радомир). Часовете на последните два мача ще се уточняват допълнително, в зависимост от това колко ще бъде топло времето в региона.

Групата на Хебър за лагера в Банско

Вратари: Петър Дебърлиев, Ивайло Василев, Йосиф Киуан;

Защитници: Мартин Михайлов, Стойчо Папазов, Мартин Вълчинов, Цветелин Тонев, Иван Дишков, Димитър Йовчев, Джъстин Лима;

Халфове и нападатели: Олег Димитров, Александър Бастунов, Георги Търтов, Георги Каракашев, Евгени Игнатов, Емануил Манев, Жак Пехливанов, Ивайло Михайлов, Живко Петков, Октай Хамдиев, Тодор Чаворски, Стилиян Тисовски, Джеймс Лима, Богомил Божуркин, Стоян Сотиров.