Хебър започна зимната подготовка

Хебър среща поляци в последната си контрола от лагера в Турция.

Полският първодивизионен Заглебие (Сосновиец) ще бъде последен противник на Хебър в контролите на пазарджиклии от започващия след седмица лагер в Турция. Проверката с поляците ще се играе на 2 февруари в Белек, Анталия. Преди тази контрола момчетата на Николай Митов ще срещнат последователно руския първодивизионен Kраснодар II (22.01), елитния ФК Дукаджини от косовския град Клини (26.01) и отново руснаци, в лицето на Ротор Волгоград (29.01). Преди лагера в южната ни съседка хебърци ще изиграят спаринг със столичния Славия(13.01), а след завръщането си в Пазарджик ще завършат серията от контролни двубой с тест срещу Локомотив в Пловдив (12.02).

Междувременно снощи футболистите на Хебър се събраха за първи път в пълен състав, след като в предните 3 дни тренираха на групи заради медицинските и функционални прегледи и тестове. В заниманието, състояло се на официалния терен на стадион „Георги Бенковски”, взеха участие всички футболисти на тима, включително и новите две попълнения Ивайло Найденов (Левски) и Китан Василев (Септември).

След тренировката настроението в съблекалнята бе приповдигнато, тъй като с почерпка по случай Ивановден се отчетоха цели 7 човека, празнуващи на светлия ден – футболистите Ивайло Василев, Ивайло Найденов, Ивайло Михайлов, Ивайло Тодоров, Иван Дишков, домакинът Иван Чорлев и физиотерапевтът Иван Василев.
Днес предстои последното за седмицата занимание, а в неделя момчетата на Николай Митов ще имат почивен ден.