Хебър и Берое не се победиха в контрола

Берое и Хебър направиха 1:1 в закрита контрола с учебен характер.

Приятелската среща е играна на базата на старозагорски на бившия стадион “Локомотив” в петък, 25 март 2022 година от 13:30 часа, използвайки паузата в първенствата заради мачовете на националния отбор. Двамата треньори Петър Хубчев и Николай Митов са спирали играта за коригиране на ситуации.

Пазарджиклии откриха резултата с 0:1 още в началото на проверката след попадение на водещият реализатор Живко Петков, който се разписа с премерен удар в мрежата на домакините. Момчетата на Петър Хубчев изравниха в началните минути на втората част чрез Кийлън Лебон, след като организираха бърза контраатака. Тя бе предшествана от пропуск на Георги Каракашев. Намиращият се в отлична момента форма Чаворски изведе Каракашев на отлична голова позиция, но той не улучи целта.

Заради куп контузени и болни футболисти в Хебър Николай Митов заведе в Стара Загора едва 14 полеви състезатели. Хубчев от твоя страна е дал шанс на някои от юношите и футболистите, които са получили по-малко време в срещите от началото на пролетния полусезон.

Хебър: 1. Петър Дебърлиев 2. Цветелин Тонев (капитан) 3. Томислав Папазов 4. Мартин Михайлов, 5. Георги Търтов 6. Ивайло Найденов, 7. Георги Каракашев 8. Тодор Чаворски, 9. Мартин Вълчинов 10. Китан Василев, 11. Живко Петков (Ивайло Василев, Стойчо Папазов, Евгени Игнатов, Александър Бастунов, Ивайло Михайлов).