Мартин Керчев

Хебър освободи Керчев и Галбаев

Хебър се раздели с двама футболисти след загубата с 1:3 у дома от новака в групата Чавдар (Етрополе). От отбора по решение на ръководството са освободени халфът Мартин Керчев и защитникът Мидат Галбаев. Новината за освобождаването на Керчев и Галбаев потвърди старши-треньорът Йордан Петков.

“На Мидат съобщих още след мача, а с Керчев се видяхме днес, за да му кажа лично, а не да научава от медиите, че вече не е в отбора.”,

обясни треньорът Петков. Той анонсира, че в Хебър предстоят и още промени.

“В петък ще говорим с футболистите като се видим. На този етап е това.”,

заяви наставникът на хебърци. Той категорично отрече слуховете, че ще става помощник-треньор на Владимир Иванов – Фугата в Славия.

“Времето ми за помощник-треньор мина. Това абсолютно не е вярно и няма как да се случи.”,

отговори бившият защитник на Славия. От ръководството на отбора пък коментираха, че въпросът за промяна на треньорския мостик в Хебър не е на дневен ред и Петков има доверието на управителния съвет, въпреки негативните резултати.

Общо петима станаха напусналите по една или друга причина ФК Хебър футболисти от началото на сезона. Най-напред по собствено желание напусна халфът Еди Дост. Малко след това Яшар Байрям и Кристиян Петров – Тото също напуснаха. Сега пък Мартин Керчев и Мидат Галбаев бяха освободени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *