Хебър победи Септември в оспорван мач

Хебър спечели първа победа срещу Септември (Симитли) с 2:0 в мач от втория кръг на Югозападната Трета лига.

През първото полувреме играчите на Септември играха сравнително силно. Ситуациите пред вратата на Хебър не бяха много, но имаше пропуски. В края на първото полувреме, Хебър остана с човек по-малко след като съдията Павел Цеков отстрани вратаря Петър Дебърлиев.

През втората част на мача ситуации не липсваха също, но късметът изневери на отбора. В 70-та минута Георги Недялков отбеляза за 1:0. Второто попадение в мача дойде в 75-та минута след дузпа, вкарана от Руслан Иванов, което сложи и край на срещата.

Въпреки изпуснатия мач и загубата, Спас Стоименов беше доволен от отбора си и играта на своите футболисти.

Добър мач за нашия отбор според мен. Отново при 0:0 имахме чиста ситуация на Илиан Христов, която той не успя да вкара и дузпа, която предреши мача. Според мен Любомир Илиев игра с топката, но не смятам да се оправдаваме за грешките си. Можехме да поведем и да бием. Те имаха една ситуация и отбелязаха. Не искам да се оправдаваме, доволен съм, ние ще продължаваме да работим.

Хебър игра в състав:

Септември (Симитли): Илиян Узунов, Ивайло Иванов, Методи Илиев, Асен Топузов, Любомир Илиев (Христо Петров), Кирил Домозетски (Тихомир Костурков), Кирил Николов, Владимир Гогов (Веско Весков), Илиан Христов, Ибрахим Алим, Анатоли Лулейски.

Снимки: simitli.info

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *