Никола Иванов

Хебър привлече Краев и още трима играчи от Втора лига

Шест нови попълнения, повечето идващи от отбори във Втора лига, си осигури до момента ФК Хебър 1918.

Договорка с представителния футболен отбор на Пазарджик вече имат вратарят Петър Дебърлиев (Септември – София), защитникът Темелко Зайков (Свобода – Пещера), халфовете Никола Иванов – Шейха (Локомотив – София) и Атанас Велев – Крауч (Свобода – Пещера) и нападателите Георги Чакъров (Спартак – Плевен) и Адриан Краев (Ботев – Враца).

Вратарят Петър Дебърлиев е от Пловдив, 26-годишен. Идва от столичния Септември, с който влезе в Първа лига преди три седмици. Играл е още за Сливен, Пирин (Разлог) и Любимец.

Петър Дебърлиев
Петър Дебърлиев

Халфът Никола Иванов – Шейха е от София, 29-годишен. Вътрешен полузащитник. Той е познат на феновете на футбола от областта основно от престоя си в Оборище (Панагюрище), където игра три години и беше капитан на отбора. Юноша е на Локомотив (София). Именно там Иванов игра през миналата година. Носил е още екипите на Спортист (Своге) и Пирин(Гоце Делчев).

Никола Иванов
Никола Иванов

Нападателят Георги Чакъров е от Смолян, 28-годишен. През последната една година се подвизаваше в Спартак (Плевен). Преди това е играл за Нефтохимик (Бургас), Черноморец (Поморие), Любимец, Дунав (Русе), Спортист (Своге) и Левски (София).

Георги Чакъров
Георги Чакъров

Халфът Атанас Велев – Крауч е от септемврийското село Ковачево, 24-годишен. Юноша е на Бенковски (Пазарджик). Идва от Свобода (Пещера). Играл е още за родния Бенковски (Пазарджик), Чико (Бяга) и Балкан (Варвара).

Нападателят Адриан Краев идва от Ботев (Враца), 19-годишен. Той е брат на доскорошния футболист на Левски Божидар Краев.

Адриан Краев
Адриан Краев

Защитникът Темелко Зайков е от Величково. На 23 години е. Привлечен е от Свобода (Пещера), където се състезава за последно. Кадър е на школата на Хебър, но е носил екипите на отбора от родното си село Величково и на Балкан (Варвара).

Всички те ще бъдат на разположение на треньора си Танчо Калпаков за първия сбор на тима на 28 юни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *