Хебър приема Левски на стадион “Георги Бенковски”

Хебър се завръща на стадион “Георги Бенковски” след повече от месец и половина пауза, в която приемаше своите противници на терена в Брацигово.

В четвъртък “зелените” ще играят у дома с гостуващия Левски (Лом) в среща от XVI кръг на Втора лига, а мачът ще се проведе на официалния терен на стадион “Георги Бенковски”, който в последните 45 дни претърпя спешна рехабилитация за възстановяване на тревната настилка и вече е в повече от добро за сезона състояние.

През лятото тревата на стадиона бе налегната от гъбична болест, която буквално унищожи 60% от терена. От поддържащата спортната база фирма предприеха спешни действия за реновиране на игрището, но те бяха свързани с технологично време за покълване на новата трева и нейното сгъстяване.

Главен съдия на мача ще бъде бившият международен съдия и действащ главен рефер от Първа професионална лига Станислав Тодоров от Шумен.

Негови асистенти ще бъдат Мирослав Симеонов и Богомил Димитров. Рюстем Карагарен (Асеновград) взе назначение за четвърти съдия, а Илко Топалов от Рудозем ще се изявява като съдийски наблюдател.

Допускането на зрители ще бъде отново с така нар. “зелен сертификат” – ваксиниран, преболедувал или негативен PCR или антигенен тест.