Хебър – Чепинец 5:2

Хебър спечели областния финал за купата на Аматьорската футболна лига срещу Чепинец

Хебър спечели областния финал за купата на Аматьорската футболна лига срещу Чепинец (Велинград) с убедителното 5:2.

Още в десетата минута Александър Димитров откри резултата в полза на Хебър. Шест минути по-късно Димитър Дечев го удвои, а в 18-та минута Кристиян Ковачев от Чепинец намали на 2:1. Нов гол за Хебър в 23-та минута вкара Никола Грозданов, който направи 3:1. Десет минути преди края на първото полувреме Георги Георгиев направи 4:1.

През втората част петдесетината зрители станаха свидетели на само два гола. Най-напред в 63-та минута Кристиян Ковачев от Чепинец намали на 4:2, а в 70-тата Георги Георгиев от Хебър фиксира крайното 5:2.

Така Чепинец, който предварително обяви, че няма никакви цели в този турнир, приключи своето участие в него, а Хебър се класира за следващия етап, където подобно на аналогичния турнир за Купата на България най-напред ще премери сили с първенците на София-град ЦСКА 1948 и София-област – Торнадо (Безден). Припомняме, че отборът на Торнадо победи ОФК Костинброд с 2:1 на 28 септември, а вчера ЦСКА 1948 вчера победи Надежда (Доброславци) също с 2:1. В първия кръг един от трите отбора ще почива по силата на жребия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *