Хебър ще играе контрола с Левски

Хебър ще има най-тежкия спаринг по време на лятната си подготовка още на втория ден от нейното начало.

Хебърци се събират на първи сбор след ваканцията още на 18 юни, а на 20-ти ще трябва да се изправят срещу елитния Левски (София). Двубоят ще се играе в Пазарджик и ще бъде първа проверка и за двата вековни тима.

Приятелската среща е част от  честванията на юбилея на пазарджишкия отбор и ще се проведе на 20 юни 2018 г. (сряда) от 18:00 ч. на стадион “Георги Бенковски” при вход свободен.

В момента пазарджиклии използват кратката си почивка между края на отминалия шампионат и началото на лятната подготовка за активно възстановяване. Повечето играчи от отбора вече заминаха на море, но някои избраха прохладата на плажовете в региона. Тази година лятната ваканция за хебърци ще бъде рекордно кратка – едва две седмици. През това време, освен че ще почива, треньорът Танчо Калпаков ще трябва да поработи и върху сепекцията на отбора. Поради факта, че в аматьорския футбол няма договори, след края на сезона реално нито досегашните играчи имат юридически ангажименти към Хебър, както и обратното. Повиканите от треньорския щаб на тима футболисти ще стартират лятната подготовка с пазарджишкия клуб на 18 юни. В близо двумесечния подготвителен цикъл хебърци ще проведат два лагера и серия от контролни мачове.

Един коментар за “Хебър ще играе контрола с Левски

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *