Хебър II среща Ракитин (Трудовец) на бараж в сряда

Срещата ще се играе в София на стадиона на НСА и има организиран транспорт от Пазарджик.

Днес в София от 11:00 часа беше изтеглен жребият за баражите за влизане в Югозападна трета лига. Стана ясно, че мястото за попълване е само едно тази година, а отговарящите на изискванията отбори са три. Това са първенецът на София град ФК Искър 1945 (Нови Искър), първенецът на София-област ФК Ракитин (Трудовец) и ФК Хебър II (Пазарджик) като първи в област Пазарджик.

Първенците на областите Благоевград, Кюстендил и Перник, съответно Спортист (Падеш), Спортист (Слокощица) и Спортист (Драгичево) не отговарят на изискванията за участие в Югозападна трета лига и затова не участваха в жребия.

В първи кръг почиващ по жребий се оказа тимът от град Нови Искър ФК Искър 1945. Така на 7 юни 2023 година, сряда, от 18:00 часа на стадиона на НСА в Студентски град в София ще се срещнат ФК Ракитин (Трудовец) и ФК Хебър 1918 II (Пазарджик). За всички желаещи да подкрепят момчетата на Спас Гигов ще има организиран транспорт. Записванията ще се правят от днес до вторник, 6 юни до 17:00 часа на стадиона в Пазарджик и на телефон 0895841865.  Автобусите ще потеглят в деня на мача, сряда, 7 юни в 15:30 от стадион “Георги Бенковски”.

Победителят от първия кръг ще срещне във втори кръг на 11 юни 2023 година, неделя от 18:00 часа на същия стадион в НСА почиващия ФК Искър 1945 (Нови Искър) и при победа си гарантира участие в Югозападна Трета лига.

Желаем успех на Хебър II в сряда!