Хебър U-11 посвети купа от турнир в Сърбия на Иван Ранчев

Отлично представяне направиха 11-годишните футболисти на Хебър на международния турнир “Кронос къп 2021” в Ниш, Сърбия.

Те се класираха на второ място. Страхотна организация бяха направили от Кронос и Милан Павлович, а отборите се чувстваха като в домашния условия.
“Зелените” спечелиха групата си с 2 победи от по 6:0 над Арена (Сърбия) и Академия Ф. Филипович и равенство 0:0 с Национал (Ниш). Така юнаците на Павел Велов спечелиха груповата фаза с по-добра голова разлика от Национал (Ниш). На полуфиналите имаше българско дерби с Кронос (Пловдив), като пазарджиклии победиха с 2:1. Головете отбеляза Мартин Райчев, който стана и голмайстор на турнира, печелейки една от индивидуалните награди. На финала хебърчетата пак играха с Национал (Ниш), които за набора си са на второ място в сръбското първенство след Цървена звезда. Българчетата надиграха своя противник, бяха и по-агресивни, но си пролича и факторът съдийство, който крепеше домакините.

Все пак и второто място е успех, а всички бяха категорични, че посвещават победите и купата на треньорът от школата на Хебър Иван Ранчев, който почина внезапно преди няколко дни.