19 години сайт на футболния Хебър празнуваме днес

На 29 ноември 2004 година на бял свят се появи единственият футболен сайт, изцяло посветен на футболен клуб Хебър (Пазарджик).

Днес, 29 ноември 2023 година, hebarfc.com става на 19 години, а догодина ще празнуваме 20-годишен юбилей. Уникалното в случая е, че за първи път в своята история любимият отбор се състезава в най-високото ниво на българския футбол, в случая efbet лига и то в два последователни сезона.

Екипът ни е бил свидетел на възходи и падения и дори на липса на клуб в някои периоди от футболната история на града ни, но никога не се е отказвал да припомня славни моменти, бивши футболисти, голмайстори и треньори, защото ние вярваме, че пазим традициите в пазарджишкия футбол.

За тези вече 19 години доста хора са ни помагали с безвъзмезден труд, информация, снимки и съдействие, но искаме да благодарим от сърце най-вече на Георги Геров, Димитър Вълков, Николай Николов, Филип Роджев, Асен Кръстев както и на Христо Христов, Йордан Циров, Венцислав Николов, Владислав Лазаров и Дилян Вълков.

Нашата цел от самото начало до днес е да предоставяме актуална и проверена информация, свързана с клуба, трупайки статистика, снимки, сувенири и материали от неговото минало, както и на всички останали пазарджишки клубове. Напът сме да създадем уникална база данни от играчи, треньори, мачове и сезони, но нещата стават бавно, защото всеки отделя от свободното си лично време, за да помага за попълването и обогатяване на статистиката.

Вероятно знаете, че нашият труд не е заплатен, а ние сами си плащаме, за да продължава да съществува този сайт с домейн, хостинг и база данни. Пишем това не с цел да привличаме внимание или да търсим финансова подкрепа, а за да разберете колко сме отдадени на каузата Хебър и как нашата независимост ни помага да гледаме обективно на нещата и да подкрепяме винаги тима.

Ще продължаваме да работим за подобряването на сайта и информацията в него, а Вие – нашите читатели, може да ни пишете в нашата фейсбук страница, туитър или LinkedIn какво искате да видите още на сайта, както и да съобщавате за грешки и неточности, които със сигурност допускаме.

Благодарим Ви за доверието, посещенията и добрите думи през тези 19 години! Честит празник на целия екип и на всички привърженици на ФК Хебър (Пазарджик)! Елате на стадиона в събота да подкрепите момчетата!