Сайтът на Хебър днес става на 16 години

Днес сайтът hebarfc.com става на 16 години.

Въпреки всички трудности, проверки на времето и липсата на финансиране и подкрепа клубният сайт не е спирал да доставя новини и информация за любимия Хебър. За жалост, при тази годишнина любимият тим не успя да победи в Добрич и загуби с 1:2 срещата си от Втора лига от Добруджа, но ние няма да позволим това да развали нашето празнично настроение.

Нашата любов към пазарджишкия клуб никога не е отслабвала без значение от групата, в която се състезава отборът, кой е треньорът и кои са играчите в зелени фланелки.

Нашето най-ценно качество е постоянството. Ще се постараем да обогатим съдържанието с още статистика, информация, снимки и актуална информация. Благодарим Ви за доверието, подкрепата и помощта през всичките тези години. Специални благодарности и на Георги Геров, Димитър Вълков и Александър Алексиев, които формират този страхотен екип на един от най-дълголетните български футболни клубни сайтове!

Честита 16-та годишнина, hebarfc.com!

4 коментара за “Сайтът на Хебър днес става на 16 години

  1. Здравейте защо няма никакви отзиви от мача на Хебър 2004 и Левски Раковски 2004 . Втория гол на Хебър е най добрия в цялата група.

  2. Мача го гледах, уникален втори гол.Момчето което го вкара мисля че е от Казахстан.

  3. Браво на Фокера за целия полусезон и разбира се за последния домакински мач срещу Левски – Раковски.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *